KOMMENDE ARRANGEMENTER

Det er ingen hendelse

Konstruksjonsprosjekt

For å oppfylle fellesskapets behov har det muslimske miljøet i Trondheim (MSiT) besluttet å renovere det 4-etasjes bygget som moskeen ligger i. Anslått kostnad for prosjektet er 30 millioner kroner. MST ber miljøet i Norge delta i dette byggeprosjektet. Det er viktig å nevne at moskeen ligger i et bygg som er en del av norsk kulturarv. Halvparten av bygget er oppført i 1760 og den andre halvparten i 1840. MST bruker foreløpig kun første etasje i bygget. Det er vårt oppriktige ønske å renovere også de andre etasjene, og dermed tjene trondheimssamfunnet bedre. Ditt sjenerøse bidrag vil hjelpe oss å oppnå dette.

Siste nytt

Adgangskort

Det oppfordres til alle som har bestilt adgangskort at de henter dem fredag ​​etter bønnen. Få adgangs kodebrike til moskeen og få rabatt fra forskjellige selskaper.

Våre tjenester

HELGESKOLE

MST tilbyr helgeskole for barn og unge gutter og jenter i samfunnet vårt. Helgeskole gir en flott mulighet for vår unge generasjon til å lære om Islam og Koranen.

BEGRAVELSE

MST kan bistå med alt det praktiske rundt en muslimsk begravelse. Disse byråene kan bistå deg i hele prosessen.

Kontakt Al-khidmat-representant i Trondheim – Tahir Issa: 40565640. Al-Khidmat Vakttelefon: 40833333

NIKKAH

MST kan hjelpe muslimske brødre og søstre med å inngå muslimsk ekteskap (Nikkah)

Kontakt vår imam Sheikh Tayyab på hans e-post imam@msit.no eller send ham en melding på 90694368.

OM TRONDHEIM

Trondheim, med et innbyggertall på rundt 200 000 mennesker, er Norges tredje største kommune målt i innbyggertall. Islam er den nest største religionen i Norge. Den muslimske befolkningen i Trondheim er rundt 7000 (ifølge en undersøkelse fra 2019).

Halal mat er lett tilgjengelig i ulike deler av byen. Mange halal-restauranter er også tilgjengelig. Foruten MST, er det også andre små moskeer i byen, noe som gir rikelig mulighet til det muslimske samfunnet til å holde seg nær Allah og islam.

Medlemmer
0
Nasjonaliteter
0
Årlige besøk
0