mst aktiviteter

Helgeskole

MST tilbyr islamsk skole på somalisk, arabisk, norsk og engelsk på lørdager og søndager til over 100+ barn og unge gutter og jenter.

Moskebesøk

Hvert år besøker 3000-4000 elever fra skoler, videregående skoler og universiteter moskeen for å lære om islam og våre aktiviteter.

Religiøse Aktiviteter

MST inviterer muslimske lærde fra hele verden til forskjellige religiøse programmer. Andre religiøse aktiviteter som koransirkel, etc. arrangeres også.

Velferdsaktiviteter

Innsamling, sortering, pakking og levering av vinterklær til Syria hvert år. Innsamling av midler til trengende mennesker berørt av krig eller naturkatastrofer.

Eid og Ramadan

MST arrangerer Iftar og Tarveeh 30 dager i moskeen under Ramadan. I tillegg arrangeres det også Eid-bønner for mer enn 800 mennesker. Det arrangeres også Eid- og Ramadanfestivaler for 250-300 personer ved NTNU.

Aktivitetskveld

MST arrangerer aktivitetskveld for unge gutter og jenter i moskeen, hvor de får nye venner, spiller spill sammen og lærer om islam.

Sportsaktiviteter

MST arrangerer mange idrettsaktiviteter for gutter, jenter, menn og kvinner. Disse inkluderer bowling, svømming og andre innendørs og utendørs idretter.

Kvinnemøte

Kvinnelige medlemmer av moskeen vår arrangerer ukentlig kvinnesamling i helgene for å diskutere religiøse spørsmål, lære Koranen og Tafseer.